REVIEWS BOSHUISJE DOLDERSUM

Een kleine greep uit alle reviews op Google, Natuurhuisje.nl en Airbnb en de gastenboekjes.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Reviews Boshuisje Doldersum

Boshuisje Doldersum - Hanneke Bos - Natuurhuisje.nl - April 2021

Natuur, rust en ruimte:  

​Prachtig gelegen aan de rand van een rustig bungalowpark in een bos met uitzicht op de weilanden. Mooie natuur en veel vogels. Op loopafstand van het Doldersummerveld waar je lekker kunt wandelen.

 

Algemene beoordeling: 10

Heerlijk huisje, alles wat je wilt is er. Fijne bedden en gezellig ingericht. Grote tuin, veel ruimte om het huisje en een eekhoorn in de tuin. Wij komen zeker nog een keer terug.

Boshuisje Doldersum - Hananja Hofman - Natuurhuisje.nl - Maart 2021

Natuur, rust en ruimte:

​Het is er echt zo mooi!! Je zit zo in natuur gebied maar ook in de tuin van het huisje met het uitzicht op het weiland. Heerlijk echt genieten!

Algemene beoordeling: 8

Het is een heerlijk huisje. Op prachtige plek!

Boshuisje Doldersum - Imre Morren - Natuurhuisje.nl - Februari 2021

Natuur, rust en ruimte:

​Prachtig en afgelegen, maar niet ‘eenzaam’

 

Algemene beoordeling: 10

Knus ingericht, mooie afgesloten buitenruimte. Mooi afgelegen en veel privacy. Fijn om goed tot rust te komen.

Boshuisje Doldersum - Oscar van Oeffelen - Google - Februari 2021

Algemene beoordeling: ***** (5/5)

"Winter Wonder Land" was het voor ons hier. De omgeving lijkt oneindige mogelijkheden te hebben om te wandelen en het huisje is zo comfortabel, aan alles is gedacht. We zouden het graag overkopen op termijn, want dit is precies hoe een buitenhuis zou moeten zijn in onze gedachte. Duizend maal dank!

Boshuisje Doldersum - Eva staps - Google - Januari 2021

Algemene beoordeling: ***** (5/5)

Dit vakantiehuis voelt bij aankomst meteen als een vakantie'thuis'. Het is echt een knus boshuisje, waar je kan genieten van de natuur en rust. De eigenaren hebben qua inboedel en aanwezige materialen werkelijk aan alles gedacht, we grepen nergens naast. We kwamen aan in een schoon huis, het bed slaapt heerlijk en het is genieten zonder TV. Dank jullie wel voor dit fijne verblijf. We zijn nog niet uitgewandeld, dus we komen zeker nog eens terug! 

Boshuisje Doldersum - Maarten Schaap - Natuurhuisje.nl - Januari 2021

Natuur, rust en ruimte:

​Heeerlijk rustig, veel verschillende soorten natuur en ook genoeg wild en vee te spotten

Algemene beoordeling: 10

Het huisje waar in wij zaten was heel compleet, van alle gemakken voorzien en in een heerlijk rustige omgeving

Boshuisje Doldersum - Daan van Eijk - Natuurhuisje.nl - Januari 2021

Natuur, rust en ruimte:

​Fantastische tuin, erg dichtbij mooie wandelgebieden en een prachtig uitzicht! Genoten! Onze hond van 10 maanden vond het ook helemaal fantastisch!

Algemene beoordeling: 9

Heerlijk compleet huisje, van alle gemakken voorzien. Voldoende handdoeken, genoeg basisvoorzieningen zodat je deze zelf niet hoeft te kopen of mee te nemen. Huisje werd erg snel warm. Kortom erg genoten en een aanrader!

Boshuisje Doldersum - Alet Dohle - Google - December 2021

Algemene beoordeling: ***** (5/5)

Wat een heerlijk weekje in Drenthe om te genieten van de rust en natuur. Een huisje waar het niet erg is als het weer niet mee zit, want ook met prachtige mist over de velden in de ochtend is het uitzicht geweldig. Eekhoorntjes die langs bomen klimmen, bonte specht druk in de weer en allerlei vogeltjes. Je hebt niet door dat je op een parkje zit en vanuit huisje zo op prachtig paars 7,5km wandelpad. Diever-hoogsmilde geweldig mooi mountainbiken, niet uitdagend maar bos is uitzonderlijk mooi. In huisje echt alle luxe en ook fijn geen tv voor een keertje. Lekker gekookt, wijn gedronken en geslapen. Zo stil dat je wakker schrikt als de vogeltjes fluiten! Communicatie was vlot en prettig. We kwamen met 9mnd oude baby en werd aangegeven dat speeltjes lagen en babystoeltje klaar stond. Kleintje heeft lekker naar buiten kunnen turen en met houten auto's gespeeld. Lekker schoon en niks gemist in huisje! Zo jaloers dat ze deze parel hebben gevonden, mochten ze ooit verkopen laat het maar weten 😉

Boshuisje Doldersum - Dimitri Balkhoven - Natuurhuisje.nl - Augustus 2020

Natuur, rust en ruimte:

​Een prima uitvalsbasis om de prachtige omgeving en het Drents-Friese Wold te voet of per fiets te verkennen.

Achter het park is het 's avonds prima reeën spotten.

Algemene beoordeling: 8

Mooi vrij gelegen huisje met (bijna) alles erop en eraan.
De omheinde tuin is zo volgroeid dat je de eventuele buren niet ziet en het uitzicht vanuit de tuin en (slaap)kamer is subliem.

Boshuisje Doldersum - Janine Hoksbergen - Natuurhuisje.nl - Augustus 2020

Natuur, rust en ruimte:

​Prachtige omgeving! Je kan er heerlijk fietsen en mooie routes uitzetten met fietsknooppunten

Algemene beoordeling: 10

Voor de eerste keer geboekt via natuurhuisje. Heerlijk huis, mooie tuin en schitterend uitzicht met ondergaande zon